Forutsigelse av Bitcoin kontantpris: pris for å gå tilbake til $ 240 støttenivå

Bitcoin Cash-pris for øyeblikket $ 264,15
Prishandling er bullish på kortsiktige diagrammer, men bearish på mellomtidskart.
Prisen kan forventes å fortsette bevegelsen nedover før du finner et sterkt støttenivå.
Prediksjon av Bitcoin Cash: Dagens prisoversikt
Bitcoin Cash-prisen åpnet til $ 271,68 med liten bullish fart på kortsiktige diagrammer. Prisen steg til det høyeste på $ 279, men klarte ikke å lukke seg over prisnivået på $ 280 og ble avvist. Prisen fortsatte å bevege seg i en fallende bevegelse til den nådde et støttenivå. For tiden svever prisen på $ 264,15, noe som viser en nedgang på 2,74 prosent fra dagens åpningskurs.

Bitcoin Cash-pris det siste døgnet
Forutsigelse av Bitcoin kontantpris: pris for å gå tilbake til $ 240 støttenivå 1
Bitcoin Cash-prisen startet dagen med svakt bullish momentum som døde etter å ha økt prisen kort. Prishandlingen ble avvist fra $ 279, og markedene har vært dominert av en bearish tilstedeværelse siden den gang.

Kjøperne prøvde å forsvare flere støttenivåer som indikert av de grønne pilene, men fremdriften døde snart, og prisen fortsatte å synke. For tiden holder kjøperne støttenivået på $ 256,0, og bevegelse ser ut til å ha blitt bullish siden den gang.

Relaterte innlegg
Prediksjon av Bitcoin kontantpris: Pris for å krysse over $ 400 før du trekker deg tilbake
Sveits bank vedtar Bitcoin Cash
Bitcoin Cash gafler i to: Nesten alle gruvearbeidere foretrekker BCHN
Bitcoin Cash satt for hard gaffel i morgen

På de tekniske indikatorene viser NACD den fallende bullish aktiviteten når de to EMAene konvergerer. På den annen side forblir RSI nøytral og gir ingen signaler. Handlere kan forvente at prisen vil stige på kort sikt ettersom kjøperne ser ut til å ha kontroll. Prisaksjonen forventes å gå oppover hvis prisen bryter motstanden på $ 265. Ytterligere motstandsnivåer oppover ligger på $ 268 og $ 275.

BCH USD-diagram

Prediksjon av Bitcoin kontantpris: pris for å gå tilbake til $ 240 støttenivå 2
BCH-prisen startet måneden på $ 262,40 da kjøpere og okser kjempet for kontroll. Oksene var oppbrukt, og prisen falt til $ 230,00 før de fant et støttenivå for å sette i gang en bullish reversering. Kjøpere hadde prisen over $ 260-nivået, men klarte ikke å fortsette lading. Kjøperne gjorde forsøk på å krysse motstandsnivået på $ 280 til ingen nytte.

Etter avvisningen falt prisen til $ 243 og fortsatte å konsolidere mellom $ 243 og $ 266 de neste ti dagene, da både kjøperne og selgerne ikke klarte å samle nok fart til å starte et møte. Kanalens støttenivå ble testet tre ganger, men kjøpere holdt på.

20. november innledet kjøperne et okserally som bar prisen over $ 360; Imidlertid klarte ikke prisen å opprettholde støtten på nivået, og prisen begynte å synke. For tiden har prisen funnet støtte på $ 255, men svever nær.

På de tekniske indikatorene forblir MACD i det bearish territoriet, men det ser ut til å bli bullish. Vendingen startet da prisen fant støtte på $ 255 og gjorde det mulig for okser å slå tilbake. I mellomtiden er RSI nøytral, men svever nær den oversolgte regionen. Indikatoren antyder at det fortsatt er rom for videre bevegelse nedover før eiendelen blir underpriset.

Handlere kan forvente at prisen vil fortsette å konsolidere seg i dagens prisklasse. Ettersom markedssentimentet fortsatt er optimistisk, er det sannsynlig at oksene vil sette i gang en trendomslag. Hvis kjøpere holder det nåværende støttenivået, vil prisen konsolideres frem til desember før en bullish breakout oppstår.